Skip to Content

Zwembad Puyenbroeck gesloten van 6 mei tot en met 10 mei

Het overkapte buitenbad in Provinciaal domein Puyenbroeck is gesloten van maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei. De tent die er deze winter voor zorgde dat de scholen, clubs en individuele zwemmers konden blijven zwemmen, wordt afgebouwd.

Vanaf zaterdag 11 mei om 13.30 uur kan er terug gezwommen worden in het verwarmde 50m-buitenbad.

De kinderbaden zijn nog niet open. Vanaf 30 mei tot eind juni zijn de kinderbuitenbaden open op woensdagnamiddag en in het weekend. Let op, dit enkel bij mooi weer. In juli en augustus zijn de kinderbaden alle dagen open.

De binnenbaden in Provinciaal domein Puyenbroeck gaan terug open in oktober.

Meer informatie over de openingsuren van het zwembad kan je terug vinden op de website van Provinciaal domein Puyenbroeck

Contacteer ons
Annemie Charlier gedeputeerde bevoegd voor de domeinen
Bianca Daelewijn medewerker provinciaal sportcentrum Puyenbroeck
Annemie Charlier gedeputeerde bevoegd voor de domeinen
Bianca Daelewijn medewerker provinciaal sportcentrum Puyenbroeck
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 556 942 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor o.a. economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, stedenbouw, mobiliteit, integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 1 augustus 2022Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt MoensCopyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1
9000 Gent