Zwem, speel & ontbijt @Puyenbroeck

18 en 19 november 2017

Op zaterdag 18 en zondag 19 november is het zwembad van het provinciaal sportcentrum Puyenbroeck opnieuw een groot speelparadijs!

In het 50m-bad ligt de “wipe-out”. Vind je een obstacle run de max, dan beleef je uren waterpret op dit 13m lange hindernissenparcours.

Voor de kleinsten is er het experience center in het kleine bad. Kindjes overwinnen hier hun watervrees. Klimmen, springen, duiken, al spelenderwijs doen ze het allemaal.

Op zondagvoormiddag wordt er een ontbijtbuffet voorzien. Hiervoor moet wel vooraf ingeschreven worden aan het loket van het zwembad.

Met de geplande werken in het vooruitzicht is het voorlopig de laatste editie, zeker komen dus!

Meer info is hier te vinden.

 

 

 

 

Contacteer ons
Hilde Bruggeman gedeputeerde voor sport, Provincie Oost-Vlaanderen
Zwembad Puyenbroeck
Hilde Bruggeman gedeputeerde voor sport, Provincie Oost-Vlaanderen
Zwembad Puyenbroeck
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 528 948 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor o.a. economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, stedenbouw, mobiliteit, integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 1 juli 2020Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt MoensCopyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1
9000 Gent