Provincie Oost-Vlaanderen neemt deel aan de Week van de Provinciedomeinen

Natuurlijk genieten

Woensdag 28 maart 2018 — Van 9 tot 15 april 2018 is het de Week van de Provinciedomeinen. De vijf Vlaamse Provincies zetten met dit gezamenlijk evenement de Provinciale domeinen in de kijker.

Gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor Recreatiedomeinen: "Onder de gemeenschappelijke noemer ‘Natuurlijk genieten’ tonen de domeinen hun troeven aan het publiek. In alle Provincies samen zijn er tijdens de Week van de Provinciedomeinen meer dan 100 activiteiten te beleven, voor jong en oud. Bovendien valt de Week van de Provinciedomeinen in de tweede week van de Paasvakantie zodat iedereen, alleen, met partner en/of met (klein)kinderen, al het leuks in de domeinen kan ontdekken."

In Oost-Vlaanderen staat er een pak te beleven, meer info over de activiteiten vind je hier.

De Oost-Vlaamse Provinciale domeinen die meedoen zijn: Het Leen in Eeklo, Puyenbroeck in Wachtebeke, De Ster in Sint-Niklaas, De Gavers in Geraardsbergen, De Brielmeersen in Deinze, Den Blakken in Wetteren, Het Hospicebos in Nazareth, het Gentbos in Merelbeke, Huysmanhoeve in Eeklo, het provinciaal centrum De Boerekreek in Sint-Laureins en het overstromingsgebied Drooghout in Moortsele.

Week van de provinciedomeinen 2018