Tal van activiteiten in Oost-Vlaanderen tijdens herfstvakantie

Trek in de herfstvakantie het bos in en geniet van de kleurenpracht in de provinciale domeinen en bossen of snuif wat cultuur op in de erfgoedsites. Provincie Oost-Vlaanderen heeft een divers én betaalbaar aanbod voor jong en oud. Leuke buiten- en binnenactiviteiten voor gezinnen met of zonder kinderen, sportieve en educatieve activiteiten. 

Voor families en kinderen

Tijdens de herfstvakantie:

Doorlopend:

Workshops & activiteiten

Wandelen in een bos of domein

Liever zelf je programma in de buitenlucht samenstellen? In de brochure Oost-Vlaanderen natuurlijk! vind je de domeinen gegroepeerd per toeristische regio. Je kan perfect verschillende bestemmingen combineren. Per gebied is aangeduid welke bijzondere fauna en flora je zoal kan spotten. 

Contacteer ons
An Vervliet gedeputeerde voor Erfgoed en Recreatiedomeinen
Riet Gillis gedeputeerde voor Natuur en Milieu
Bastiaan Noré Persverantwoordelijke, Provincie Oost-Vlaanderen
An Vervliet gedeputeerde voor Erfgoed en Recreatiedomeinen
Riet Gillis gedeputeerde voor Natuur en Milieu
Bastiaan Noré Persverantwoordelijke, Provincie Oost-Vlaanderen
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 564 209 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor onder meer economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, omgevingsvergunningen, mobiliteit en integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 2023Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt Moens

 


Copyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Charles De Kerchovelaan 189
9000 Gent