Skip to Content

Richtpunt campus Eeklo schenkt stofmaskers aan Wit-Gele Kruis

Richtpunt campus Eeklo (PTI Eeklo) schenkt 250 stofmaskers aan het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen. 

Oud-leerling Glenn Vyncke stelde de vraag omdat zijn echtgenote voor het Wit-Gele Kruis werkt en er momenteel een tekort is aan mondmaskers. Glenn kom het materiaal ophalen op donderdag 19 maart rond 15 uur. 

"In tijden van crisis doet solidariteit deugd. Daarom hebben we er niet aan getwijfeld om op de vraag van oud-leerling Glenn in te gaan. We stellen met veel plezier de stofmaskers ter beschikking van het Wit-Gele Kruis, waar zijn echtgenote werkzaam is. Ookal zijn het geen medische mondmaskers, we beseffen dat nu alle beetjes helpen. "

gedeputeerde Kurt Moens, bevoegd voor onderwijs

 

Contacteer ons
Kurt Moens gedeputeerde voor Onderwijs
Richtpunt Eeklo
Kurt Moens gedeputeerde voor Onderwijs
Richtpunt Eeklo
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 564 209 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor onder meer economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, omgevingsvergunningen, mobiliteit en integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 2023



Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt Moens

 


Copyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Charles De Kerchovelaan 189
9000 Gent