Provincie zoekt kandidaten voor Oost-Vlaamse Sportringen 2017

Donderdag 26 oktober 2017 — De Provincie Oost-Vlaanderen is op zoek naar kandidaten voor de Oost-Vlaamse Sportringen.

Is er in je gemeente, sportfederatie of sportclub een Oost-Vlaamse sport(st)er, een sportteam of een G-sporter die op internationaal vlak in 2017 buitengewone prestaties heeft geleverd?

Ken je een persoon die zijn/haar succesvolle sportloopbaan beëindigd heeft? Of is er iemand in jouw omgeving die je wil voordragen voor de bijzondere inspanningen die hij/zij voor de sport geleverd heeft?

Dan komt deze misschien in aanmerking voor één van de Oost-Vlaamse Sportringen:

  • Oost-Vlaamse Sportring
  • Oost-Vlaamse Sportring voor beloften
  • Oost-Vlaamse Ring voor G-sporters
  • Oost-Vlaamse Ring voor sportteams
  • Oost-Vlaamse Ring voor Sportverdienste

Wie verdient in 2017 een Oost-Vlaamse Sportring? Laat het ons weten! We zoeken opvolgers voor o.a. Greg Van Avermaet (Sporttrofee), Tom Goegebuer (Sportverdienste), Jonas Van De Steene (G-sporter), het duo Kenny De Ketele- Moreno De Pauw (sportteam) en Axellle Klinckaert (belofte). 

Gedeputeerde Hilde Bruggeman, bevoegd voor sport


De laureaten ontvangen naast de Sportring ook een geldprijs.

De voorwaarden om in aanmerking te komen, zijn opgenomen in het provinciaal reglement "Oost-Vlaamse Sportringen". Het reglement en de formulieren kan je aanvragen bij de dienst Sport, tel. 09 267 76 04, of via e-mail naar sport@oost-vlaanderen.be. Ook hier te downloaden.

De kandidaturen kunnen ingediend worden tot uiterlijk 1 december 2017 bij de Provincie Oost-Vlaanderen, dienst Sport, Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent. 

Hilde Bruggeman Gedeputeerde voor sport at Provincie Oost-Vlaanderen
Luc Vandemaele dienst Sport at Provincie Oost-Vlaanderen