Provincie lanceert vernieuwde website

Woensdag 17 januari 2018 — De Provincie Oost-Vlaanderen lanceerde vandaag haar nieuwe website. De site stelt de bezoeker centraal en werd opgebouwd op basis van de producten van de Provincie. De website beschikt over een krachtige zoekmotor en een modern design met aandacht voor gebruiksgemak voor de bezoeker. De teksten zijn opgesteld in toegankelijk taalgebruik. 

 

Gedeputeerde Alexander Vercamer, bevoegd voor Communicatie: "De Provincie bevestigt met de nieuwe website haar imago als toegankelijk en open bestuur. De website past binnen ons ruime aanbod aan communicatiemiddelen en is één van de manieren waarop inwoners, bezoekers, verenigingen en lokale besturen in contact kunnen komen met hun provinciebestuur."

"Dankzij het ‘responsive design’ en de ‘mobile first’ benadering past de nieuwe site zich perfect aan alle gegevensdragers van onze bezoekers aan, of het nu gaat om gebruikers van smartphones, tablets of computers. Aan de realisatie van de website gingen uitgebreid onderzoek en klantenbevragingen vooraf," aldus Martine Verhoeve, gedeputeerde voor ICT.

De website is een project dat nooit klaar is. De komende tijd zullen diverse vernieuwingen en aanpassingen plaatsvinden.  


www.oost-vlaanderen.be

 

Contacteer ons

Alexander Vercamer

Gedeputeerde voor communicatie

Provincie Oost-Vlaanderen

Martine Verhoeve

gedeputeerde voor ICT

Provincie Oost-Vlaanderen