Provincie geeft toelage voor het heraanleggen van trage wegen in Erpe-Mere en voor het plaatsen van naambordjes in Sint-Laureins

Dinsdag 9 oktober 2018 — De Provincie Oost-Vlaanderen geeft een toelage aan de gemeente Erpe-Mere voor het heraanleggen van trage wegen. De gemeente Sint-Laureins krijgt een toelage voor het plaatsten van naambordjes langs trage wegen in de gemeente.

De Provincie wil iedereen aanmoedigen om voor korte verplaatsingen en recreatie gebruik te maken van het tragenwegennetwerk. Daarom ondersteunen we gemeenten bij het plaatsen van signalisatie die het tragewegentraject voor de gebruiker kenbaar maakt. 

Gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor mobiliteit

 

Toelage voor het heraanleggen van trage wegen in Erpe-Mere

De gemeente Erpe-Mere wil voetweg 101, die de verbinding vormt tussen de Ratmolenstraat en de Kosterweg herinrichten, evenals buurtweg 67 die de verbinding vormt tussen de Kosterweg en het ontmoetingscentrum in de deelgemeente Aaigem.

Deze wegen maken deel uit van het tragewegennetwerk Erpe-Mere.

De Oost-Vlaamse deputatie kende een vaste belofte van toelage toe van 11 089,61 EUR als tussenkomst in het natuurtechnisch inrichten van deze trage wegen.

Toelage voor het plaatsen van naambordjes in Sint-Laureins

 

De gemeente Sint-Laureins wil 21 naambordjes plaatsen langs trage wegen.

De Oost-Vlaamse deputatie kende een vaste belofte van toelage toe van 364,15 EUR, voor het plaatsen van deze naambordjes.

 

 

Peter Hertog Gedeputeerde voor mobiliteit at Provincie Oost-Vlaanderen
Dienst Mobiliteit Provincie Oost-Vlaanderen