Provinciale scholen Gent houden Campusfeest

vrijdag 4 mei 2018 - 15 tot 22 uur

Donderdag 3 mei 2018 — De Provinciale Middenschool (PM), het Provinciaal Handels- en Taalinstituut (PHTI), het Provinciaal Instituut voor Haartooi en Schoonheidszorgen (PIHS) en het centrum voor volwassenenonderwijs Het Perspectief houden op vrijdag 4 mei 2018 hun Campusfeest.  Een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze vier partnerscholen. 

“Levenslang studeren … over de generaties heen: het kan perfect in onze provinciale scholen in het hartje van Gent.  Van jonge opgroeiende kinderen in de eerste graad van de PM, over de jeugd in het PHTI of het PIHS, tot de ouders en zelfs grootouders in het volwassenenonderwijs Het Perspectief. Samen leven en leren in dezelfde warme schoolomgeving op de site rond de Henleykaai”, zegt Oost-Vlaams gedeputeerde voor onderwijs Peter Hertog.

Programma

Tussen 15 uur en 22 uur krijgen de bezoekers in de sportzaal (ingang speelplaats Abdisstraat) meer info over de studierichtingen en opleidingen van de scholen. Er zijn ook beauty- en wellnessdemo’s en heel wat randactiviteiten zoals kinderanimatie, grime en initiaties op de klimmuur. Op de open speelplaats kan men genieten van verrassende optredens van eigen talent van de scholen, bij een drankje aan de bar van de Vrienden van Henley of een hapje aan de foodtruck en het taartenbuffet.  

Ook de pers is welkom om op 4 mei het bruisende aanbod van de vier partnerscholen te ontdekken.

Peter Hertog Gedeputeerde voor onderwijs at Provincie Oost-Vlaanderen
Provinciale Middenschool Gent
Provinciaal Handels- en Taalinstituut Gent
Provinciaal Instituut voor Haartooi en Schoonheidszorgen Gent
Centrum voor volwassenenonderwijs Het Perspectief Gent