Skip to Content

Provinciale scholen Gent houden Campusfeest

vrijdag 4 mei 2018 - 15 tot 22 uur

De Provinciale Middenschool (PM), het Provinciaal Handels- en Taalinstituut (PHTI), het Provinciaal Instituut voor Haartooi en Schoonheidszorgen (PIHS) en het centrum voor volwassenenonderwijs Het Perspectief houden op vrijdag 4 mei 2018 hun Campusfeest.  Een ideale gelegenheid om kennis te maken met deze vier partnerscholen. 

“Levenslang studeren … over de generaties heen: het kan perfect in onze provinciale scholen in het hartje van Gent.  Van jonge opgroeiende kinderen in de eerste graad van de PM, over de jeugd in het PHTI of het PIHS, tot de ouders en zelfs grootouders in het volwassenenonderwijs Het Perspectief. Samen leven en leren in dezelfde warme schoolomgeving op de site rond de Henleykaai”, zegt Oost-Vlaams gedeputeerde voor onderwijs Peter Hertog.

Programma

Tussen 15 uur en 22 uur krijgen de bezoekers in de sportzaal (ingang speelplaats Abdisstraat) meer info over de studierichtingen en opleidingen van de scholen. Er zijn ook beauty- en wellnessdemo’s en heel wat randactiviteiten zoals kinderanimatie, grime en initiaties op de klimmuur. Op de open speelplaats kan men genieten van verrassende optredens van eigen talent van de scholen, bij een drankje aan de bar van de Vrienden van Henley of een hapje aan de foodtruck en het taartenbuffet.  

Ook de pers is welkom om op 4 mei het bruisende aanbod van de vier partnerscholen te ontdekken.

Contacteer ons
Peter Hertog Gedeputeerde voor onderwijs, Provincie Oost-Vlaanderen
Provinciale Middenschool Gent
Provinciaal Handels- en Taalinstituut Gent
Provinciaal Instituut voor Haartooi en Schoonheidszorgen Gent
Centrum voor volwassenenonderwijs Het Perspectief Gent
Peter Hertog Gedeputeerde voor onderwijs, Provincie Oost-Vlaanderen
Provinciale Middenschool Gent
Provinciaal Handels- en Taalinstituut Gent
Provinciaal Instituut voor Haartooi en Schoonheidszorgen Gent
Centrum voor volwassenenonderwijs Het Perspectief Gent
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 564 209 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor onder meer economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, omgevingsvergunningen, mobiliteit en integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 2023Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt Moens

 


Copyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Charles De Kerchovelaan 189
9000 Gent