Skip to Content

Provinciale domeinen meten stormschade op

Het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke kreeg het gisteren zwaar te verduren door het stormweer. Om de geleden schade te herstellen en op te ruimen, blijft:

  • het domein vandaag en morgen volledig gesloten. De bosgebieden blijven een week gesloten (tot en met maandag 18 maart).

  • het zwembad vandaag gesloten. Morgen is het opnieuw open.

  • de 9-holes baan van de golf en de oefenholes vandaag en morgen gesloten. De driving-range en het hogere gedeelte van de putting-green is open.

Ook in provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas is er schade. Het domein blijft gesloten op maandag 11 en dinsdag 12 maart.

Provinciaal domein De Brielmeersen is gesloten op maandag 11 maart. Provinciaal domein Het Leen is gesloten tot de wandelpaden opnieuw veilig zijn.

Meer info is hier te vinden. 

Contacteer ons
Luc Derudder directeur Recreatiedomeinen
Bea Hageman diensthoofd Communicatie, Provincie Oost-Vlaanderen
Luc Derudder directeur Recreatiedomeinen
Bea Hageman diensthoofd Communicatie, Provincie Oost-Vlaanderen
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 535 686 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor o.a. economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, stedenbouw, mobiliteit, integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 1 maart 2021Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt MoensCopyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1
9000 Gent