Provinciaal domein Puyenbroeck viert start van het seizoen met Puyenbroeck Familial

zondag 30 april 2017

Vrijdag 28 april 2017 — Op zondag 30 april 2017 viert het provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke de start van het toeristisch seizoen met Puyenbroeck Familial. 

 

Puyenbroeck Familial is de ideale gelegenheid om met het hele gezin kennis te maken met alles wat het provinciaal domein Puyenbroeck te bieden heeft. Heel wat activiteiten zijn die dag gratis: fietsenverhuur, minigolf, bootjesverhuur, petanque of krulbolspel, het treintje en het verkeerspark, ... Dus, geniet ervan!

Gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor de domeinen

Activiteiten

Een groot pop-up pretpark, The Ultimate Survival Run (120m), komt naar het domein. Er is een initiatie geocaching, een natuurwandeling, een demonstratie woodcarven, golfinitiatie,  ... De dierenverzorger neemt de bezoekers mee op stap en laat hen kennis met de dieren van de knuffelhoeve. Durvers kunnen met een hoogtewerker Puyenbroeck bekijken vanuit de lucht. 

Radio Modern

Voor deze speciale gelegenheid is ook Radio Modern te gast!  Dit feestconcept inspireert zich op de thé dansants met retro vertier, beauty boudoir, fotodecors, dansinitiaties en een speciaal namiddagprogramma voor kids, Radio Bambino.

Praktisch

Wanneer: zondag 30 april 2017 van 10 tot 22.30 uur
Waar: provinciaal domein Puyenbroeck (parking 1), Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke
Gratis toegang, inschrijven is niet nodig

 

Peter Hertog gedeputeerde bevoegd voor de domeinen at Provincie Oost-Vlaanderen
Provinciaal domein Puyenbroeck bezoekerscentrum