Skip to Content

Provinciaal domein Puyenbroeck rijft kwaliteitslabels bijeen

Zowel de golfschool als de camping op het Provinciaal domein Puyenbroeck in Wachtebeke haalden recent een aantal erkenningen binnen. Provinciaal domein Puyenbroeck wordt op deze manier een nog mooier uithangbord van onze Provincie.

De kwalitatieve jeugdwerking van de golfschool werd opnieuw bekroond met twee kwaliteitslabels, uitgereikt door Golf Vlaanderen. De golfschool krijgt een ‘Rabbit-label’ en een ‘Birdie-label’ waarmee de school officieel de erkenning krijgt als jeugdvriendelijke club die zich inzet om de golfsport te promoten bij het brede publiek.

“Het blijft uitdagend om aan alle strenge voorwaarden van Golf Vlaanderen te voldoen, maar dankzij de inzet van de golfers en het personeel is dit een mooie opsteker.”

Gedeputeerde Annemie Charlier, bevoegd voor de domeinen

Bovendien verleende ook Toerisme Vlaanderen een nieuwe erkenning en comfortclassificatie aan de rustige en gezinsvriendelijke camping en het stacaravanterrein van Puyenbroeck. Samen met deze erkenning krijgen de kampeerterreinen in dit 500 ha grote domein opnieuw de comfortclassificatie '4 sterren'. 

“Deze labels betekenen een mooie meerwaarde voor het Provinciaal domein, dat door deze kwaliteitserkenningen een nog belangrijkere toegangspoort wordt voor toerisme en recreatie in Oost-Vlaanderen”, aldus gedeputeerde Annemie Charlier.

 

Contacteer ons
Annemie Charlier gedeputeerde bevoegd voor de domeinen
Stephan De Sterck centrumverantwoordelijke Golf Puyenbroeck
Annemie Charlier gedeputeerde bevoegd voor de domeinen
Stephan De Sterck centrumverantwoordelijke Golf Puyenbroeck
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 535 686 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor o.a. economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, stedenbouw, mobiliteit, integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 1 maart 2021Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt MoensCopyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1
9000 Gent