Skip to Content

Oost-Vlaamse land- en tuinbouwers verwennen papa’s op Vaderdag

Verras papa, beestig en geestig

Op Vaderdag (12 juni 2022) verwelkomen negen Oost-Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven papa’s en hun gezin op de boerderij. Op elke boerderij valt veel te beleven: van een heerlijke picknick of biologisch ontbijt tot een beestig leuke workshop. Proeven van heerlijke hoeve- en streekproducten staat centraal.

"Het initiatief ‘Verras papa, beestig en geestig’ is aan een tweede editie toe. Het aanbod is uitgebreid en divers. Negen land- en tuinbouwbedrijven van het Oost-Vlaamse netwerk 'Beleef de boerderij' zetten hun deuren open voor uiteenlopende belevenissen op en rond de boerderij. Denk bijvoorbeeld aan een picknick in de weide, een beestig belevingsparcours, een biologisch ontbijt, … Zo wordt Vaderdag een onvergetelijk, leuk, lekker en lokaal familiemoment"

gedeputeerde Leentje Grillaert, bevoegd voor Landbouw en Platteland

 

Het aanbod en alle praktische info over ‘Verras papa, beestig en geestig’ is te vinden op www.oost-vlaanderen.be/vaderdag. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan rechtstreeks bij de boerderijen.

Ook in West-Vlaanderen zetten land- en tuinbouwbedrijven hun poorten open tijdens het Vaderdagweekend. Meer info is te vinden op www.inagro.be/vaderdag.

Contacteer ons
Leentje Grillaert gedeputeerde voor Landbouw en Platteland
Leentje Grillaert gedeputeerde voor Landbouw en Platteland
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 564 209 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor onder meer economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, omgevingsvergunningen, mobiliteit en integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 2023Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt Moens

 


Copyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Charles De Kerchovelaan 189
9000 Gent