Skip to Content

Grootste opblaasbare waterglijbaan van Europa in provinciaal domein De Ster in Sint-Niklaas

van 12 juni tot 29 augustus

Vandaag, zaterdag 12 juni 2021, opent de Monstersummerslide in domein De Ster in Sint-Niklaas. Deze opblaasbare waterglijbaan is 18 meter hoog en 106 meter lang. Wie het aandurft, klimt naar boven en glijdt dan met een grote boei naar beneden. Een aanrader dus voor durvers en waterratten.

"Deze zomer zet provinciaal domein De Ster vooral in op waterpret voor de hele familie. De Ster is al jaren een trekpleister voor wie op warme dagen graag het water opzoekt. Met de Monstersummerslide heeft het domein er een attractie bij voor wie zoekt naar een extra kick."

gedeputeerde An Vervliet, bevoegd voor Recreatiedomeinen

Naast de Monstersummerslide, staat ook het Aquapark Jump opnieuw opgesteld deze zomer. Wie het liever wat rustiger houdt in het water, kan zwemmen in de zwemzone of huurt een bootje of waterfiets.

De Monstersummerslide staat nog tot eind augustus op het domein. Tickets kan je reserveren via de website www.monstersummerslide.be. Ook de toegang tot het domein is betalend. Reserveer op voorhand je dagticket via www.domeindester.be.  

Contacteer ons
An Vervliet gedeputeerde voor Recreatiedomeinen
Anneke Elskens Provinciaal domein De Ster
An Vervliet gedeputeerde voor Recreatiedomeinen
Anneke Elskens Provinciaal domein De Ster
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 564 209 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor onder meer economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, omgevingsvergunningen, mobiliteit en integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 2023Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt Moens

 


Copyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Charles De Kerchovelaan 189
9000 Gent