Skip to Content

Fototentoonstelling ‘Bos in beeld’ met foto’s van Ludo Goossens in Het Leen in Eeklo

tot en met 6 december

Tot en met 6 december 2020 loopt in de inkomhal van het bosinfocentrum van het provinciaal domein Het Leen in Eeklo de fototentoonstelling ‘Bos in beeld’ met foto’s van Ludo Goossens.

"In de tentoonstelling ‘Bos in beeld’ krijg je 20 bewoners van het bos te zien, zowel planten, dieren als zwammen. Sommige zal je meteen herkennen, van andere kan je alleen maar hopen dat je ze ooit eens in het echt kan waarnemen."

gedeputeerde Annemie Charlier, bevoegd voor Recreatiedomeinen

Ludo Goossens was als kind al gefascineerd door de natuur én door fotografie. Zijn eerste zakgeld spendeerde hij aan filmrolletjes en als lid van de Jeugdbond voor Natuur en Milieu (JNM) maakte hij al van jongs af aan natuurreportages.


Ludo brengt op meesterlijke wijze de natuur rondom ons in beeld. Door goed te observeren en op het juiste moment af te drukken, wordt zelfs een foto van een banaal kastanjeblad een schitterend schouwspel van kleur en licht.

‘Bos in beeld’ loopt nog tot en met zondag 6 december en is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van het bosinfocentrum.

Contacteer ons
Annemie Charlier gedeputeerde voor Recreatiedomeinen
Provinciaal domein Het Leen
Annemie Charlier gedeputeerde voor Recreatiedomeinen
Provinciaal domein Het Leen
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 556 942 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor o.a. economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, stedenbouw, mobiliteit, integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 1 augustus 2022Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt MoensCopyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1
9000 Gent