Eerste zonnepanelen geïnstalleerd van de derde groepsaankoop van Provincie Oost-Vlaanderen!

Donderdag 12 juli 2018 — Op vrijdag 6 juli werd de eerste installatie geplaatst bij Jannes Verstichel uit Bevere (Oudenaarde). Er werden 16 panelen geplaatst. Deze installatie zal zo’n 3 700 kWh opwekken per jaar. 

Jannes Verstichel: “Wij dachten al een tijdje na over de aankoop van zonnepanelen omdat we het belangrijk vinden om zelf groene stroom te produceren. Toen ik een artikel over de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie zag verschijnen, heb ik mij dan ook direct ingeschreven. Ik was aangenaam verrast over de scherpe prijs. Alles is ontzettend vlot verlopen.”

Derde groepsaankoop zonnepanelen opnieuw een groot succes

Gedeputeerde Peter Hertog, bevoegd voor Energie: “We kunnen bij deze derde groepsaankoop zonnepanelen in de Provincie Oost-Vlaanderen zeker spreken van een aanhoudend succes. De interesse voor zonnepanelen bij de inwoners van Oost-Vlaanderen is duidelijk sterk aanwezig.”

Eind mei ontvingen meer dan 10 000 deelnemers van de groepsaankoop hun persoonlijk voorstel. In totaal accepteerden meer dan 3 300 Oost-Vlamingen het aanbod. De zonnepanelen worden geplaatst voor 1 februari 2019. De Provincie Oost-Vlaanderen en iChoosr, de projectbegeleider van de groepsaankoop, zijn in tussentijd steeds beschikbaar voor deelnemers die nog vragen hebben.

De hele maand juni vonden informatieavonden plaats op verschillende locaties in de Provincie. Wie zich inschreef voor de groepsaankoop, ontving hiervoor een uitnodiging. Deelnemers vinden dit een belangrijk moment omdat ze de medewerkers van de Provincie, iChoosr en de leverancier kunnen ontmoeten en de mogelijkheid hebben om vragen te stellen.

Net gemist?

Lijken zonnepanelen jou interessant, maar heb je deze groepsaankoop gemist? Laat dan je contactgegevens achter via www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen. We houden je dan op de hoogte over een mogelijke nieuwe groepsaankoop.

Meer info op het gratis nummer 0800 26 803 (op weekdagen van 9 tot 17 uur). Of via e-mail: zonnepanelen@oost-vlaanderen.be 

Zonnepanelen Provincie Oost-Vlaanderen www.oost-vlaanderen.be/zonnepanelen