Skip to Content

CVO Groeipunt lanceert nieuwe website

Grootste aanbieder van volwassenenonderwijs in Vlaanderen bundelt aanbod online

CVO Groeipunt is de grootste aanbieder van volwassenenonderwijs in Vlaanderen. 

Van administratieve tot creatieve opleidingen, talen, zorg, toerisme, ... er is voor ieder wat wils. En vanaf nu staat dat volledige opleidingsaanbod ook gebundeld op de nieuwe website www.groeipunt.be

Groeipunt is sinds september 2020 de nieuwe naam voor het provinciaal volwassenenonderwijs in Oost-Vlaanderen. Men kan er terecht voor maar liefst 176 opleidingen op 55 lesplaatsen verspreid over Oost-Vlaanderen.

Nu is dat aanbod ook gebundeld op één centrale website. Zo vinden Oost-Vlamingen in enkele kliks een opleiding bij hen in de buurt.

"Maar ook wie buiten Oost-Vlaanderen woont, komt aan zijn trekken. CVO Groeipunt heeft immers ook een ruim aanbod van opleidingen die men (deels) online kan volgen. Dat aanbod werd sinds de coronacrisis fors uitgebreid."

gedeputeerde Kurt Moens, bevoegd voor Onderwijs

Eind augustus zijn er online infosessies voor tal van opleidingen. Cursisten kunnen ook inschrijven voor een taaltest of een gratis proefles in aanloop naar het nieuwe schooljaar.

Meer informatie op www.groeipunt.be.

 

Contacteer ons
Kurt Moens gedeputeerde voor Onderwijs
Kristel de Boevere directie Onderwijsinstellingen
Kurt Moens gedeputeerde voor Onderwijs
Kristel de Boevere directie Onderwijsinstellingen
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 564 209 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor onder meer economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, omgevingsvergunningen, mobiliteit en integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 2023Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt Moens

 


Copyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Charles De Kerchovelaan 189
9000 Gent