Provinciaal Erfgoedcentrum Ename biedt tijdens Erfgoeddag opnieuw haar peuter- en kleuterprogramma aan - zondag 22 april 2018

Al vanaf 1,5 jaar!

Dinsdag 17 april 2018 — Ter gelegenheid van Erfgoeddag op zondag 22 april biedt het Provinciaal Erfgoedcentrum in Ename opnieuw haar peuter- en kleuterprogramma aan. Dit werd ontwikkeld voor Krokuskriebels in de krokusvakantie en kreeg zoveel fijne reacties dat het op Erfgoeddag herhaald wordt. 

Al vanaf 1,5 jaar ontpoppen de jongste bezoekers van de expo “Oude liefde. Zorgen voor erfgoed” zich tot dappere redders van ons patrimonium. Grote broer of zus van 6 tot 12 jaar ontdekt intussen de tentoonstelling met de Erfgoedapp. En papa, mama, oma, opa, … genieten van de avonturen van het jonge grut en steken tussendoor ook heel wat op over de wondere wereld van de monumentenzorg.

"De organisator van Erfgoeddag, FARO, koos uit de meer dan 600 activiteiten in heel Vlaanderen 5 activiteiten die uitblinken in originaliteit en deze activiteit in ons Erfgoedcentrum Ename is één van die vijf steractiviteiten! Het is dus zeker een aanrader om langs te komen zondag.", aldus Jozef dauwe, gedeputeerde bevoegd voor Erfgoed. 

In het Erfgoedcentrum worden die dag trouwens ook voor het eerst alle reuzen van alle deelgemeenten van Oudenaarde verwacht, dus dat wordt een niet te missen feestje!

Praktische informatie:

Zondag, 22 april in Provinciaal Erfgoedcentrum, Lotharingenstraat 1, 9700 Oudenaarde (Ename). GRATIS toegang. 

 

Jozef Dauwe gedeputeerde bevoegd voor Erfgoed