Skip to Content

Aftellen naar heropening binnenbaden Puyenbroeck

zaterdag 19 oktober

In Puyenbroeck kan je vanaf zaterdag 19 oktober om 13.30 uur opnieuw zwemmen in de binnenbaden. Tijdens het heropeningsweekend kan je gratis een vriend/-in meebrengen. De kortingsbon vind je op de website of download je hier.

Op zaterdag organiseert Proswimlab een workshop crawl zwemmen in het 50m-bad. Olympiër Emmanuel Vanluchene en Belgisch Kampioen Larre Lafort geven je tips en tricks om je techniek te verbeteren. Inschrijven voor de workshop kan via www.proswimlab.be.

Scholen en clubs hebben de venieuwde binnenbaden de voorbije 3 weken al getest en zijn unaniem enthousiast. Toch zullen er de komende weken nog werken aan de gang zijn in onder andere het peuterbad en de horecazone.

Een belangrijk weetje voor iedereen die een meerbeurtenkaart heeft van het sportcentrum: de oude kaarten werken niet langer met het nieuwe toegangssysteem. Je kan je oude kaart nu al gratis omwisselen aan het onthaal aan parking 2.

Praktisch

Zaterdag is het zwembad open van 13.30 tot 18.30 uur. Zondag is enkel het 50m-bad open van 8 tot 9.30 uur en het volledige bad is open van 10 tot 18.30 uur. Meer info over openingsuren en tarieven vind je terug op de website.

Contacteer ons
Annemie Charlier gedeputeerde bevoegd voor de domeinen
Stijn Van Hoey centrumverantwoordelijke sportcentrum Puyenbroeck
Annemie Charlier gedeputeerde bevoegd voor de domeinen
Stijn Van Hoey centrumverantwoordelijke sportcentrum Puyenbroeck
Over Provincie Oost-Vlaanderen

1 535 686 inwoners*, 2 982 km² en 60 gemeenten: dat is de Provincie Oost-Vlaanderen. Een regio waar het goed leven, wonen en werken is.

De Provincie heeft een eigen bestuur. De provincieraad maakt het beleid. De deputatie voert het uit. Daarvoor kunnen de gedeputeerden rekenen op de provinciegriffier en een duizendtal medewerkers. De gouverneur zit de deputatie voor en behartigt de federale en Vlaamse belangen in de provincie.

De Provincie is bevoegd voor o.a. economie, landbouw, mondiale solidariteit, wonen, erfgoed, recreatie, milieu, toerisme, onderwijs, ruimtelijke planning, stedenbouw, mobiliteit, integraal waterbeleid. In al die sectoren speelt de Provincie een rol als partner, initiatiefnemer of intermediair. Altijd strevend naar innovatie en verbetering van levenskwaliteit via de speerpunten ‘kennis werkt’ en ‘maak het mee'.

*Rijksregister 1 maart 2021Gedeputeerde bevoegd voor communicatie: Kurt MoensCopyright foto's: 

- geen vermelding van copyright: foto's zijn vrij te gebruiken door pers, andere gebruikers vermelden copyright Provincie Oost-Vlaanderen

- expliciete vermelding copyright bij foto: copyright moet overgenomen worden door pers en andere gebruikers

Provincie Oost-Vlaanderen
Gouvernementstraat 1
9000 Gent